5. jul. 2020

Københavnsserien

B1903 - Rønne IK 8-0 (2-0)

RIK nedsmeltning i de sidste 45 minutter, og historisk stort nederlag.

Hvad der umiddelbart på papiret lignede et opgør af den mere lige slags, udviklede sig til et rent mareridt for RIK, da holdet lørdag blev rundbarberet og sendt retur til Bornholm med et historisk 8-0 nederlag i bagagen.

Efter en fin start på kampen med et apparat fine forsøg fra især Marius Finsen, overtog hjemmeholdet mere og mere, og kunne da også bringe sig foran efter 30. min. spil.

Oskar Møller var under en clearing uheldig at få hånd på bolden i straffesparksfeltet og på det efterfølgende spark fra 9. meter pletten kunne B 1903 bringe sig foran 1-0. Hjemmeholdet fordoblede også scoringen, da Lukas Olesen i RIK kom lidt sent ud til en clearing ved jorden, og så kunne B 1903 bringe sig på 2-0 før pausen.

Var RIK ikke blevet udstillet i de første 45 minutter, ja så blev billedet det modsatte i de sidste 45 minutter af opgøret.

For udeholdet blev rent ud sagt kørt ud af brættet af et dygtigt spillende B 1903 hold, der teknisk, taktisk (og på alle andre parametre) var et på dagen temmeligt rundforvirret RIK mandskab overlegne.

Målene faldt i en lind strøm over halvlegen i den silende regn i Gentofte, og indrammede ganske fint RIK spillet på banen og humøret efter kampen...Trist!

Ros til hjemmeholdet, der viste der er et spændende potentiale i truppen, der hvis stil og trup kan fastholdes bestemt ligner et hold der også i den kommende sæson kan spille med fremme toppen af serien.

For RIK holdet var der ikke meget at glæde sig over, andet end det vist er meget fint at holdet lige får lidt fodboldmæssig sommerferie, og fint kan starte denne med en god gang selvransagelse over “Hvad var det lige der gik galt der?”