Vis menu
26. jun. 2017

Asylligaen

Slottet (RIK) – Avnstrup Aces 2-4 (2-1)

Med et 2-4 nederlag til Avnstrup Aces, blev det efter fem sejre i streg til nederlag for Slottet(RIK) i Asylligaen, og dermed exit fra forårets turnering.

Selve opgøret blev præget af mere fight end fodboldspil, og kampens neutrale opmand, havde mere end rigeligt at holde øje med på banen. Således krævede de mange fysiske nærkampe at der blev leveret ”aktivt dommer arbejde”

Når det så er sagt, så havde hjemmeholdet kun sig selv at takke for at holdet ikke ved egen kraft fik spillet sig videre til næste weekends Final Four stævne i Slagelse. For efter at være kommet bagud 0-1 efter to minutters spil, fik holdet rejst sig flot, og kunne med scoringer fra Fariboraz Mohamedi og Sattar Elyasi bringe sig tæt på en slutspilspilsplads.

Begge mandskaber havde i 1. halvleg til chancer til flere mål, og det var lidt af et under at scoringer begrænsede til kun tre af slagsen.

2. halvleg startede også fint for hjemmeholdet med åbne chancer der burde havde kastet mål af. En gylden målchance kom efter godt et kvarters spil, da hjemmeholdets Behnam Behroz blev ”myrdet” i Avnstrup feltet. Desværre for hjemmeholdet kunne holdets normalt træfsikre topscorer, Fariboraz Mohamedi, ikke omsætte straffesparket til scoring – En scoring der på dette tidspunkt af opgøret, sandsynligvis havde været kampafgørende.

I stedet blev hjemmeholdet ramt af to på hinanden skader på nogle af holdets boldspillende spillere, hvilket fik den i forvejen ikke specielt gode organisation på banen til at sejle yderligere.

Dette var gæsterne dygtige til at udnytte og kunne med tre scoringer indenfor kampens sidste 10. minutter lukke og slukke opgøret.

Træner Flemming Bærnthsen: - Ja, vi taber efter en rigtig skidt indsats, hvor vi spillede  slet ikke til vores normale niveau, og det blev straffet.

- Når det så er sagt, så har det været en rigtig sjov og lærerig oplevelse at arbejde med spillerne, og jeg synes da også vi har fået lagt lidt på, både på det sportslige plan og ikke mindst på det socialt menneskelige plan.

- At arbejde med de her drenge har således været en fin rejse indtil videre, og vi ser gerne projektet fortsætte efter sommerferien. Det har vi også tilkendegivet overfor Asylligaens idemand og chef, den tidligere Brøndby IF formand Per Bjerregaard

- Der er stadig masser af udviklingspotentiale i vores trup både på og udenfor fodboldbanen, og det er nogle af de ting som klubben, Henrik Boie og jeg får fintænkt her henover sommerpausen, og så er vi så parate til ny en tørn med drengene efter sommerferien.